DROJDIE FURAJERA PE SUPORT DE TARATE DE GRAU

Materie prima furajera proteica naturala cu un excellent raport calitate –pret.

Este o materie prima furajera proteica naturala cu un excellent raport calitate –pret. Utilizarea ei in retetele furajere la rumegatoare , monogastrice si pasari duce la reducerea costului de productie ( in conditiile actualului pret al MP ) cu valori peste 1,2%. Contine 100% cultura pura de drojdie (Candida Scotti) dezvoltata pe suport de tarate de grau .Este o sursa de proteina cu valoare biologica ridicata ce acopera aproape complect necesarul de crestere si productie al animalelor. Este o sursa naturala de vitamine (in special din complexul B ) si minerale.

Calitati nutritionale de exceptie

Studiile arată că adăugarea în alimentaţia vacilor de lapte a drojdiilor vii duce la sporirea numărului de bacterii benefice care digeră celuloza în rumenul lor, obţinându-se astfel o creştere a digestibilităţii celulozei şi a proteinei brute.  Mai mult, suplimentele de drojdie vie administrate la rumegătoare au efect stimulator asupra unui grup specific de microorganisme din rumen, cu repercursini directe în sporirea producţiilor acestor animale.

Avantajele utilizarii:

Datorita calitatilor nutritionale superioare si prin stimularea apetitului drojdiile duc la cresterea SMZ (sporul mediu zilnic ) precum si a celorlalte productii.
Stabilizeaza si regleaza flora intestinala cat si are rol major in prevenirea problemelor intestinale la animale.

Dacă se administrează animalelor această specie de drojdie, atunci bacteriile patogene nu se mai pot ataşa de  peretele intestinal, unde s-ar putea multiplica şi unde pot produce probleme intestinale, ci vor fi cuplate de celulele de drojdie administrate şi eliminate odată cu fecalele.

Recomandari de utilizare

Gaini ouatoare— pana la 4%

Rumegatoare—pana la 8 %

Porci grasi—pana la 6 %

Porci PIC—pana la 4 %

Cai— pana la 12 %

Se utilizeaza de asemenea in hrana:

-proteinele din drojdie acoperă aproape complet necesarul de creştere al animalelor

-drojdia poate creşte pofta de mâncare a animalelor precum şi producţia de lapte

-drojdia conţine de asemenea 4% alcool , un component energetic important

Parametrii Nutritionali

Parametrii Analitici Nutritionali

În concluzie, hranirea cu drojdie furajera pe suport de tarate de grau are avantaje multiple

Studiile arată că adăugarea în alimentaţia vacilor de lapte a drojdiilor vii duce la sporirea numărului de bacterii benefice care digeră celuloza în rumenul lor, obţinându-se astfel o creştere a digestibilităţii celulozei şi a proteinei brute.  Mai mult, suplimentele de drojdie vie administrate la rumegătoare au efect stimulator asupra unui grup specific de microorganisme din rumen, cu repercursini directe în sporirea producţiilor acestor animale. S-a mai constatat în experimente efectuate pe tăuraşi că nivelul de amoniac din rumen a scăzut cu peste 50% atunci când acestora li s-au administrat drojdii vii. În acest caz, amoniacul este utilizat pentru sinteza de proteină, îmbunătăţind performanţa animalului.

Contactati-ne pentru consiliere si un sfat profesionist

Scopul nostrum este sa oferim clientilor nostril produse de calitate la preturile avantajoase. Compania organizeaza transport pentru livrarea marfii si se adapteaza la cerintele clientului cu flexibilitate.