НАТУРАЛЬНЫЕ КОРМОВЫЕ ДОБАВКИ С ДРОЖЖАМИ

ЛУЧШИЕ КОРМА ДЛЯ ЖИВОТНОГО ПИТАНИЯ

О НАШЕЙ ПРОДУКЦИИНАШИ КОНТАКТЫ

ЧЕМ ЗАНИМАЕТСЯ НАША КОМПАНИЯ

Так как мы твердо верим что пришло время качественного питания, политика компании направлена на поиск и продвижение самой лучшей продукции из кормов для животных таким образом улучшая качество продукции для человеческого питания.

Наша компания импортирует свою продукцию из Европы, Восточной Европы и Азии. На протяжение лет мы разработали крепкие и длительные отношения с производителями, что гарантирует нашим клиентам  качественную продукцию. Нашей целью является поставлять нашим партнерам качество по выгодным ценам .

Мы стремимся развивать стабильные и длительные отношения с нашими партнерами что основанны на взаимне уважение и удовлетворение!

НАША ГЛАВНАЯ ЦЕЛЬ ПРЕДОСТАВЛЯТЬ НАШИМ КЛИЕНТАМ КАЧЕСТВЕННУЮ ПРОДУКЦИЮ ПО САМЫМ ЛУЧШИМ ЦЕНАМ

Drojdii alimentatie animale

Cele mai bune produse pentru nutritia animalelor

НАША ПРОДУКЦИЯ

Rol major în sporirea producţiei la rumegătoare

Studiile arată că adăugarea în alimentaţia vacilor de lapte de drojdii vii din specia S. cerevisiae duce la sporirea numărului de bacterii benefice care digeră celuloza în rumenul lor.

Imbunătăţirea stării de sănătate

Alte cercetări au demonstrat că adăugarea în raţia viţeilor a acestei specii de drojdie duce la eliminarea din intestin a agenţilor patogeni care au rezistenţă la antibiotice.

Drojdiile, suplinitori ai proteinelor vegetale

Drojdia furajeră se evidenţiază prin conţinutul considerabil de proteine bogate în aminoacizi esenţiali, care nu pot fi sintetizaţi de animale, trebuind aduşi (în proporţii corespunzătoare) odată cu hrana.

Prevenirea problemelor intestinale la animale

Încă de la începutul anilor 1990 o subspecie de drojdie folosită în industria alcoolului (S. cerevisiae boullardii) a fost selecţionată şi folosită în prevenirea şi terapia unor afecţiuni intestinale la mamiferele monogastrice.

Proteine obtinute prin biosinteza

Permite obtinerea de proteine cu valoare biologica ridicata din materii prime disponibile in cantitati mari, constituite in mare masura din subproduse sau deseuri si reziduuri industriale;

Valoare biologica ridicata

Se evidentiaza continutul ridicat in proteine, care sunt bogate in aminoacizi esentiali, care nu pot fi sintetizati de catre animale si om, astfel incat acestia trebuie adusi odata cu hrana in proportii corespunzatoare.

Ce trebuie sa stiti despre drojdia furajera..

Originile folosirii drojdiilor de către om se pierd în negura timpului. Este binecunoscută larga utilizare a drojdiilor în alimentaţia umană (industria de panificaţie, bere, vin, băuturi spirtoase).
De asemenea, drojdia de panificaţie, sau drojdia de bere denumită ştiinţific Saccharomyces cerevisiae este folosită în laboratoarele lumii pe post de „cobai” pentru punerea la punct a unor metode biotehnologice care vor fi aplicate ulterior la organisme evoluate, sau chiar la om.

Contactati-ne pentru consiliere si un sfat profesionist

Scopul nostru este sa oferim clientilor nostri produse de calitate la preturi avantajoase. Compania organizeaza transport pentru livrarea marfii si se adapteaza la cerintele clientului cu flexibilitate.